NaslovnicaVijestiBARCELONA KUPUJE U RUMUNJSKOJ: Sin bivšeg igrača Barcelone na rubu prelaska na...

BARCELONA KUPUJE U RUMUNJSKOJ: Sin bivšeg igrača Barcelone na rubu prelaska na Nou Camp!

Barcelona je navodno zainteresirana za potpisivanja Viitorul Constantinog kapetana Ianis Hagija koji je sin bivšeg igrača Barce i rumunjske legende Gheorghe Hagija.

BARCELONA KUPUJE

Prema AS-u, Barcelona planira potpisati Hagija prije nego što ga pozajmi La Ligaškom klubu Real Valladolidu za sljedeću sezonu. Većina Real Valladolida je u vlasništvu bivšeg igrača Barcelone Ronalda.

Ianis Hahi, koji je došao kroz redove očeve nogometne akademije, pridružio se seniorskoj ekipi Viitorul Constanta, kluba kojeg je osnovao njegov otac, 2014. godine. Nakon dvije godine u Viitorul Constanti, Hagi se pridružio Fiorentini 2016. godine prije povratka u Viitorul Constantu u siječnju.

Slovan Bratislava – Sutjeska: Najava prvog pretkola Lige prvaka!

Imao je sjajnu sezonu 2018/19, postigao 14 golova i pružio osam asistencija na svim natjecanjima, dok je Viitorul Constanta osvojila treće mjesto u Ligi i osvojila kup Rumunjske.

Hagijevi nastupi za Viitorul Constantu su mu donijeli poziv za reprezentaciju Rumunjske. Do sada je ostvario pet nastupa za reprezentaciju. Hagi je bio ključni igrač u rumunjskoj momčadi koja je stigla do polufinala nedavno završenog Europskog prvenstva do 21 godine u Italiji i San Marinu. 20-godišnjak je postigao dva gola i asistenciju tijekom turnira.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!