NaslovnicaVijestiBARCELONA NA COUTINHU IZGUBILA OGROMAN NOVAC: Evo koliko mu je cijena pala...

BARCELONA NA COUTINHU IZGUBILA OGROMAN NOVAC: Evo koliko mu je cijena pala od dolaska na Nou Camp!

Barcelona na Coutinhu izgubila ogroman novac! Evo koliko mu je cijena pala od dolaska na Nou Camp! Philippe Coutinho se pridružio Barceloni iz Liverpoola prije samo nešto više od godinu dana, ali njegova budućnost u klubu već je u nedoumici.

Barcelona na Coutinhu

Loši nastupi su se zaredali ove sezone za 26-godišnjaka i to je izazvalo prijedloge i glasine da će Barcelona tražiti neke novce za njega ovog ljeta.

Manchester United je, kako se izvješćuje, zainteresiran, dok su mnogi navijači Liverpoola rekli da će ga vratiti vrlo brzo.

Osam golova u svim natjecanjima je daleko od forme koja je Coutinhu zaradila transfer u Barcelonu od 142 milijuna funti.

U posljednjih nekoliko mjeseci izgledao je vrlo tužno kao rezultat loših nastupa, vremena provedenog na klupi i nekih oštrih recenzija španjolskih medija.

Doista, Lluis Mascaro iz katalonskih novina Sport nedavno je rekao da za Coutinha ništa ne radi i da nema izgovora za njegovu formu.

“Coutinho je u Barci već godinu dana i sve se to samo pogoršava”, napisao je Mascaro. “Još gore i gore. Neopravdano za igrača koji košta 150 milijuna eura.”

“Najskuplje pojačanje u povijesti kluba. Čak ni Lionel Messijeva podrška, Valverdeova terapija i Bartomeuov savjet ga ne mogu popraviti.”

“Ništa ne funkcionira. Nema izgovora ili praštanja.”

Kao odgovor na sva nagađanja o njegovoj budućnosti u Barceloni, Coutinho je u siječnju izjavio kako ne zna što će se dogoditi.

“Nitko ne zna što će se dogoditi u budućnosti”, rekao je Brazilac. “Sada sve što imam u svojoj glavi je da naporno radim.”

Vrijeme je bitno za Coutinha da spasi svoju karijeru u Barceloni, a da ne spominjemo njegovu tržišnu vrijednost, koja je pala nakon što se preselio na Camp Nou.

Prema nogometnoj internetskoj stranici TransferMarket, Coutinho se trenutno procjenjuje na samo 90 milijuna funti – 52 milijuna funti manje od onoga što ga je Barcelona platila u siječnju 2018. godine.

Ako se Coutinhova loša forma nastavi do kraja sezone i Barcelona ga bude željela prodati na ljetnom prijelaznom roku, oni će izgubiti ogroman dio novca kojeg su platili Liverpoolu. Liverpool je u međuvremenu napravio odličan posao sa Coutinhom i njegovom prodajom. Svaka čast!

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!