NaslovnicaVijestiBarcelona napravila odluku o budućnosti Coutinha!

Barcelona napravila odluku o budućnosti Coutinha!

Izgleda da Barcelona ni sljedeće sezone neće računati na Brazilca Philippea Coutinha. Zainteresiranim klubovima su poručili da ga mogu dovesti na jednogodišnju posudbu za devet milijuna eura naknade, te će morati plaćati Courinhovu platu od 11 milijuna eura.

Barcelona napravila

Prema pisanju stranih medija Tottenham je zainteresiran za zvijezdu Barcelone, ali nisu spremni platiti cijelu plaću. Ukoliko bi to uradili bio bi najplaćeniji igrač u klubu i nadmašio bi čak i Harry Kanea.

Coutinho je ove sezone bio na posudbi u Bayernu, koji nije otkupio njegov ugovor, jer im se nije plaćalo 120 milijuna eura za nekoga tko se nije baš pokazao. Coutinho je Barcelonu košato oko 145 milijuna eura, no, teško je da će vratiti taj novac za njega.

On se nije uspio uklopiti u ekipu Barcelona nakon što je napustio Liverpool 2018. godine. Odigrao je 76 utakmica za Barcelonu u kojima je postigao 21 pogodak. Ove sezone je u 32 utakmica za Bayern postigao devet golova. Za Coutinha su također zianteresirani Arsenal i Newcastle!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!