NaslovnicaVijestiBarcelona ne može u siječnju dovesti veznjaka kojeg Xavi želi zbog FFP-a

Barcelona ne može u siječnju dovesti veznjaka kojeg Xavi želi zbog FFP-a

Barcelona i dalje nije uspjela pronaći zamjenu za Sergija Busquetsa, koji je ovog ljeta prešao u Inter Miami zajedno s Lionelom Messijem i Jordijem Albom. Klub traži dugoročno rješenje za veznjaka, ali prema informacijama Mundo Deportiva, to neće biti moguće ni tijekom zimskog prijelaznog roka.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Iako trener Xavi želi pojačanje u veznoj liniji, Barcelona nema planove za ulazne transfere u siječnju zbog ograničenja financijskog fair-playa. Stoga će klub svoj fokus usmjeriti na ljeto i do tada će pratiti nekoliko potencijalnih kandidata.

Njihov glavni cilj je 18-godišnji Brazilac Vitor Roque iz Athletico Paranaensea, a ako se pruži prilika, Barcelona bi ga mogla pokušati dovesti u siječnju. Međutim, prema trenutačnoj situaciji, to se čini neostvarivim, kako piše Mundo Deportivo.

Pored njega, Barcelona prati nekoliko različitih veznjaka. Tu je 29-godišnji Argentinac Guido Rodriguez iz Betisa, koji se jako sviđa Xaviju, kao i njegov 22-godišnji suigrač Sergi Altimir, iako se smatra da još nije na razini potrebnoj za Barcelonu.

Također, Barcelona pokazuje interes za 18-godišnjeg Belgijanca Arthura Vermeerena iz Antwerpa, ali ne planira pokušati dovesti nijednog od njih prije ljeta.

Ove sezone, Oriol Romeu je započeo sve utakmice na mjestu koje je nekada pripadalo Busquetsu i igrao je solidno. Međutim, Barcelona ga ne vidi kao dugoročno rješenje te planira dovesti znatno mlađeg igrača.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!