NaslovnicaVijestiBarcelona ovog ljeta ima dva prioriteta: "Nakon Messija, on nam je glavni...

Barcelona ovog ljeta ima dva prioriteta: “Nakon Messija, on nam je glavni prioritet. Neymar će morati da pričeka.”

Prošlog ljeta smo vidjeli više kontradiktornih izvještaja o mogućem povratku Neymara u Barcelonu svakog dana, pa bi bilo lijepo da su ovog puta stvari bile malo jednostavnije.

Barcelona ovog ljeta

Izvješće CCMA-e u Španjolskoj je pogledalo situaciju u Barceloni ulazeći u ovaj prijelazni rok i zvuči kao da su prihvatili da je Neymar ove godine nedostupan, a PSG traži naknadu od oko 170 milijuna eura da ga puste.

Izvještaj dalje kaže da oni imaju dva prioriteta ovog ljeta, a glavni je osigurati novi ugovor za Lionel Messija. Kažu da mu trenutni ugovor istječe 2022. godine i da ima mogućnost da ode besplatno iz kluba, pa ga žele vezati novim ugovorom.

Što se tiče novih lica, glavni prioritet na tržištu je napadač Intera, Lautaro Martinez. Izvještaj sugerira da on ima klauzulu o oslobađanju od 111 milijuna eura, ali Barca bi željela smanjiti cijenu nudeći igrača zauzvrat.

Zvuči kao da će se mnogi timovi boriti za ovog napadača, kao i za velike transfere, zbog trenutne finansijske situacije, a Barcelona se ne razlikuje. Novac im je potreban, ali većina klubova će sada pokušati vjerojatno da mijenja igrače, više nego da daju direktno toliki novac.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!