NaslovnicaVijestiBarcelona pronašla zamjenu za Busquetsa! Jedan od ova tri igrača stižu na...

Barcelona pronašla zamjenu za Busquetsa! Jedan od ova tri igrača stižu na Nou Camp!


Barcelona se uskoro oprašta od 33-godišnjeg Sergija Busquetsa. Uprava ovog kluba pokušava naći dostojnu zamjenu za popularnog veznog igrača.

Barcelona pronašla zamjenu

Prvi od igrača koji se sviđaju Barcinoj upravi je 18-godišnji Eduardo Camavinga koji već ima 80 nastupa za Rennes i tri nastupa za reprezentaciju francuske. Za njega je prethodno i Real Madrid pokazao veliki interes, navodno ga vide kao idealnu zamjenu za Casemira. Njegova vrijednost prema nekim procjenama doseže do cifre od 80 milijuna eura.

Drugi na listi Barcinih želja je 23-godišnji Italijan Manuel Locatelli. On trenutno igra kao veznjak Sassuola. Zainteresiranost za njega pokazao je i Juventus. “Stara dama” pokušava ga dovesti više od godinu dana. Locatelli je karijeru započeo u Atalanti, nakon toga je preselio u redove Milana za koji je igrao do 2019. godine. Postao je neizostavan član početne postave Italije za koju je upisao devet nastupa. Njegova vrijednost se procjenjuje na 35 milijuna eura.

Idući koji je upravi Barce “zapao za oko” je 24-godišnji Mikel Merino, nogometaš Real Sociedada. Karijeru je započeo u Osasuni, da bi u februaru 2016. uslijedio prelazak u Borusiju Dortmund, ali je poslije godinu dana otišao na pozajmicu u Newcastle (naknadno su i otkupili njegov ugovor od Borusije za 7 milijuna). Real Sociedad ga je doveo nekoliko dana kasnije za 12 milijuna eura. Jedini problem je što je Merino za Sociedad vezan ugovorom sve do 2025, a otkupna klauzula mu je 60 milijuna eura.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!