NaslovnicaVijestiBarcelona se bori za 22-godišnjeg Španjolca sa Real Madridom: Katalonci u pregovorima...

Barcelona se bori za 22-godišnjeg Španjolca sa Real Madridom: Katalonci u pregovorima sa klubom, kradu transfer metu Los Blancosima

Barcelona je, kako se izvješćuje, ušla u pregovore za potpisivanje Real Sociedadovog Alvaro Odriozola, koji je također transfer meta Real Madrida.

Barcelona se bori

Barcelona je otvorila pregovore sa Real Sociedadom zbog mogućnosti potpisa beka Alvaro Odriozola na ljetnom prijelaznom roku, navode izvještaji iz Don Balona. Branič je također transfer meta Barcinih gorkih rivala Real Madrida.

22-godišnji Odriozola je navodno jedan od najboljih mladih desnih bekova u La Ligi zbog svojih nastupa za Sociedad ove sezone. Igrao je 37 utakmica na svim natjecanjima, postižući gol i četiri asistencije u tom procesu.

Poznat po svom žestokom tempu i sposobnošću da napravi prodor sa strane, Odriozola je prošlog listopada debitirao za Španjolsku reprezentaciju i napravio dva nastupa za La Roju.

Barcelona je potrošila ogromne novce na ljeto, kada su potpisali desnog beka Nelson Semedoa iz Benfice za 30 milijuna eura. Međutim, Portugalac se nije dokazao i mučio se sa formom, gdje ga je mijenjao Sergi Roberto i oduzeo mu startnu postavu.

[su_champions_league]

Iako katalonci i dalje vide Semedoa kao zbučnu investiciju, također se smatra da vjeruju da je prilika za potpisivanje Odriozole previše dobra za propustiti je, s obzirom na potencijal koji je pokazao ove sezone.

Real Madrid također namjerava potpisati španjolskog internacionalca, s obzirom da trenutno nemaju dubine na poziciji desnog beka. Nakon što su prošlog ljeta prodali Danila Manchester Cityju, Los Blancosi nisu zamijenili Brazilca, koji je ostavio Dani Carvajala kao jedinog desnog beka, dok je igrač sa akademije Achraf Hakimi bio zamjena za Carvajala kada je to bilo potrebno.

Međutim, sa Hakimijevim ugovorom koji traje do kraja sezone, klubova potreba za jačanjem te pozicije je imperativ na ljetnom prijelaznom roku.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Odriozola ima ugovor sa Sociedadom do ljeta 2022. godine, što Real Madrida stavlja u snažnu pregovaračku poziciju. Prethodno je objavljeno da ugovor sadrži klauzulu za oslobađanje od 40 milijuna eura, a oba kluba će se morati zadovoljiti sa tom procjenom ukoliko žele 22-godišnjaka.

Odriozola je pokazao veliki potencijal i jasno je predodređen za veće stvari. I Barcelona i Real Madrid pokazali su snažan interes za igrača, ali ostaje da se vidi gdje će on završiti na ljeto. Jedna stvari ipak izgleda sigurna, Odriozola će otići u drugi klub prije početka sljedeće sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!