NaslovnicaVijestiBarcelona sprema ponudu za igrača Bayern Munchena

Barcelona sprema ponudu za igrača Bayern Munchena

Nakon što je predala titulu prvaka Španjolske najvećem rivalu Real Madridu nakon tri godine vladanja, pred Barcelonom je vrlo važan ljetni prelazni rok.

Barcelona sprema ponudu za Douglasa Costu

Katalonski klub je osvojio Kup Kralja, pobijedivši Deportivo Aaves 3-1 u finalu, no, uprkos tome, imao je neuspješnu sezonu.

Nakon odlaska trenera Luisa Enriquea, bivši trener Athletic Bilbaa Ernesto Valverde je stigao kao njegova zamjena. Ovog ljeta se očekuje nekoliko pojačanja, a kako navode katalonske novine Sport, jedna od meta je krilni igrač Bayern Munchena Douglas Costa.

Bivši igrač Shakhtar Donetska ispao je iz planove Carla Ancelottija, te je njegov odlazak sa Allianz Arene sve izvjesniji.

26-godišnjak je prošle sezone počeo tek 14 ligaških utakmica od prve minute, a za njega su, pored Barce, interes pokazali i Manchester United, Tottenham Hotspur i Juventus.

Međutim, Blaugrana bi mogla imati problema sa njegovim dovođenjem. Kako nalažu pravila, u La Ligi svaki klub može imati maksimalno tri igrača koji nemaju europsko državljanstvo. U Barceloni ta tri mjesta zauzimaju Neymar, Luis Suarez i Marlon Santos.

Ipak, klub će pokušati obezbijediti Neymaru španjolsko državljanstvo, nakon što je proveo četiri godine u zemlji, što znači da mu je po zakonu dozvoljeno da ima dvojno državljanstvo. Ukoliko im to uspije, dolazak Coste ne bi trebao predstavljati problem.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!