NaslovnicaVijestiBarcelona spremna žrtvovati svoju tinejdžersku senzaciju zbog Lewandowskog?

Barcelona spremna žrtvovati svoju tinejdžersku senzaciju zbog Lewandowskog?

Barcelona bi mogla predstojećeg ljeta ispuniti veliku želju Bayerna kako bi u suprotnom smjeru u svoje redove doveli Roberta Lewandowskog.

Naime, Bayern s velikim interesovanjem prati pregovore tinejdžera Gavija o novom ugovoru s Barcelonom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Također su pokazali interes i za Frenkieja de Jonga kojeg bi Barcelona mogla prodati ovog ljeta.

Gaviju je ostala još godina dana ugovora na Camp Nouu, a Bayern je navodno spreman aktivirati klauzulu u njegovom ugovoru o odlasku od 50 milijuna eura. Njegovi razgovori o produženju se odugovlače.

Bayern nije jedini klub zainteresiran za njega. U igri su još Liverpool i PSG. S druge strane, Barcelona želi dovesti Lewandowskog iz Bayerna, a u Kataloniju želi doći i sam poljski napadač. Da bi se to dogodilo, Barceloni će možda trebati žrtveni jarac.

U idealnom slučaju, to bi mogao biti Memphis Depay ili Sergino Dest. U manje idealnom bi mogao biti Frenkie de Jong ili Gavi.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!