NaslovnicaVijestiBarcelona traži da još dvije zvijezde smanje svoje plaće u klubu zbog...

Barcelona traži da još dvije zvijezde smanje svoje plaće u klubu zbog finansijske krize!

Barcelona se nada da će Antoine Griezmann i Philippe Coutinho biti spremni za smanjenje paća uslijed rastuće finansijske krize, prema izvješćima.

Barcelona traži da još

Predsjednik Barcelone Joan Laporta je ranije ovog mjeseca otkrio da se španjolski klub nalazi u nevjerojatnih 1.1 milijardi funti duga.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bivši kapetan Barcelone Lionel Messi napustio je klub ovog ljeta, nakon što su finansijska pravila La Lige narušila njegov novi ugovor sa klubom.

Gerard Pique je značajno smanjio svoju plaću kako bi Barcelona mogla registrirati Memphisa Depaya, Erica Garciju i Reya Manaja za novu sezonu.

Barcelona također želi da Piqueove kolege Jordi Alba, Sergio Busquets i Sergi Roberto krenu njegovim stopama i smanje plaće.

Prema izvještajima u Kataloniji, klub La Lige također će usmjeriti svoju pozornost na druge igrače koji će morati smanjiti svoje plaće.

Ara tvrdi da su Griezmann i Coutinho na vrhu Barcelonine liste za razgovore zbog potencijalnog smanjenja plaća.

I Griezmann i Coutinho su povezani sa odlascima sa Nou Campa ovog ljeta, no očekuje se da će ih menadžer Ronald Koeman zadržati za tekuću sezonu.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!