NaslovnicaVijestiBarcelona traži novog defanzivca: U javnost izašla lista želja, na njoj se...

Barcelona traži novog defanzivca: U javnost izašla lista želja, na njoj se nalazi jedno zanimljivo ime

Barcelona ima ogromne probleme s defanzivnom linijom u ovoj sezoni, zbog velikog broja povreda koje su pogodile ovaj tim. Zbog toga će Katalonci biti aktivni na tržištu u siječnju, a hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nalazi se visoko na listi želja.

Barcelona zabrinuta

Španjolski list Mundo Deportivo izvještava kako će se Barcelona ozbiljno raspitati o uslugama hrvatskog braniča, člana Liverpoola Dejana Lovrena. Razlog za takav transfer su problemi sa povredama u zadnjoj liniji pa će Barca biti primorana da kupuje u januaru.

>> Transfer glasine: Neymar pravi senzacionalan transfer, Juve opet kupuje u Bayernu, Real i Chelsea prave veliku razmjenu nogometaša

Krajem rujna, francuski reprezentativac Samuel Umtiti ozbiljno se povrijedio, te neće biti dostupan Valverdeu barem nekoliko mjeseci zbog problema s koljenom. Belgijanac Thomas Vermaelen, za kojeg se u početku smatralo da ozljeda nije teže prirode, nakon dodatnih pretraga ispostavilo se da će biti van terena također nekoliko mjeseci.

[su_bonus]

Dejan Lovren je navodno velika želja čelnika kluba, ali pitanje je kako Liverpool gleda na sve to, te je teško vjerovati da će se Klopp odreći važnog člana momčadi na polovici sezone. Dejan Lovren je u Redse stigao iz Southamptona 2014. godine a 29-godišnjak je do sada sakupio 154 nastupa u svim natjecanjima u crvenom dresu.

[su_bet365_100_bonus]

Branislav Ivanović, De Ligt i Nathan Ake također su želje kluba iz glavnog grada Katalonije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!