NaslovnicaVijestiBarcelona učinila Alžirca svojom primarnom metom na ljeto

Barcelona učinila Alžirca svojom primarnom metom na ljeto

Barcelona učinila Alžirca svojom primarnom metom na ljeto. Španski prvaci nastavljaju pratiti alžirskog reprezentativca, koji je prešao Marco Reusa na njihovom ljetnom užem izboru.

Barcelona učinila Alžirca svojom primarnom metom na ljeto

Barcelona je pojačala napore kako bi potpisali Riyada Mahreza iz Leicester Cityja, piše The Sun.

U izvještaju se navodi da je Luis Enrique rekao da je alžirski reprezentativac jedan od njihovih prioriteta ovog ljeta, a sada je došao čak i ispred Dortmundovog Marco Reusa na njihovoj užoj listi igrača koje žele dovesti.

Također se tvrdi da španski prvaci pripremaju 15 miliona funti, dok ga još uvijek prate njihovi skauti.

Riyad Mahrez je postao prvi igrač u Premier ligi da dostigne dvocifren broj golova i asistencija ove sezone.

Istina je da Alžirac voli imati prostora da može ići s loptom, ali također je sposoban da se ubaci u prostor.

[su_bet_at_home_1]

Mahrez je najusiješniji dribler u Premier ligi sa 50 uspješnih driblinga, također ulazi u listu top 10 igrača koji su uputili udarce prema golu kojih je on uputio 42 i koji su uputili ključne pasove u igri, 31.

Upravo su šanse koje je Mahrez stvorio omogućile Vardyju da dostigne sadašnju formu, jedino je Ozil stvorio više prilika od njega.

Igrači poput njega ističu se driblinzima i brzinom, ali Mahrez ima ono što većini njih fali – završnicu, što ga čini najefikasnijim krilom u Engleskoj.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!