NaslovnicaVijestiBarcelona uvodi 'Anti-Gerard Pique' klauzulu u sve nove ugovore!

Barcelona uvodi ‘Anti-Gerard Pique’ klauzulu u sve nove ugovore!

Barcelona je počela ubacivati ​​klauzule ‘Anti-Gerard Pique’ u nove ugovore u pokušaju da zaustavi igrače koji su previše zainteresirani za obaveze mimo nogometa.

Barcelona uvodi

Španjolski branič posljednjih je nekoliko godina aktivno uključen u svoj van-terenski rad i Barcinoj hijerarhiji je zaista dovoljno te Piqeove distrakcije od nogometa.

ABC je izvijestio da su katalonski divovi uveli klauzule za “izbjegavanje sličnih situacija”, a bilo kakve izvan nogometne aktivnosti zahtijevaju “izričito odobrenje Barcelone”.

Neke od Piqueovih vanjskih aktivnosti posljednjih godina uključuju pomoć u prenamjeni teniskog ‘Davis Cup natjecanja’, kao i kupnju udjela u Andorri FC.

Sudjelovao je i u poker turniru, a pokrenuo je i sportsku i medijsku investicijsku grupu pod nazivom Kosmos Holding.

Prve zamišljenosti Piqueove posvećenosti vanjskim uzrocima pojavile su se 2018. godine kada je putovao u Orlando bez odobrenja tadašnjeg menadžera Ernesto Valverdea.

Pique je razgovarao o situaciji po povratku i izjavio:

“Pitao me gdje sam i kad sam mu rekao Orlando, bio je zaprepašten: ‘Da ne spominjem, to je jako dugo putovanje. Inzistirao sam da se vratim i pobijedit ćemo [našu sljedeću utakmicu]. Tako je bilo, format je odobren i kad sam se vratio, pobijedili smo. ”

Druga klauzula koja će se nalaziti u novim ugovorima je kontrola računa na društvenim medijima i objavljenog sadržaja.

Pique je opet veliki prijestupnik, s njegovom sada već ikoničnom objavom „Ostaje“ koji se odnosi na bivšeg suigrača Neymara.

32-godišnjak je otišao na Twitter kako bi zajedno sa Brazilcem objavio poruku dok su glasine o njegovom odlasku u PSG odjeknule.

Međutim, Neymar se pridružio francuskim divovima za rekordnu naknadu nešto više od tjedan dana kasnije.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li novi menadžer Quique Setien reći štogod o smanjivanju Piqueovih poslova van terena.

Bivši menadžer Real Betisa potpisao je jučer s čelnicima La lige nakon otpuštanja Valverdea.

Barciin gubitak od Atletico Madrida u španjolskom Superkupu u četvrtak je zapečatio sudbinu Valverdea, kojeg su navijači izviždali u Saudijskoj Arabiji.

Mislite li da će Setien uspjeti kao menadžer Barcelone?

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!