NaslovnicaVijestiBarcelona zadala bolan udarac Daniju Alvesu, Brazilac izgubio status legende

Barcelona zadala bolan udarac Daniju Alvesu, Brazilac izgubio status legende

Nedavno je legendarni brazilski nogometaš Dani Alves osuđen na četiri i pol godine zatvora zbog seksualnog napada u Barceloni, događaja koji se odigrao 30. prosinca 2022. godine. Ovaj period predstavlja izuzetno teško razdoblje u Alvesovom životu, a dodatno ga pogodila i odluka njegove bivše nogometne ekipe Barcelone.

Katalonski mediji su izvijestili da je Barcelona potpuno izbrisala Danija Alvesa iz svoje povijesti, uklanjajući njegovo ime s popisa klupskih legendi. Na toj listi nalaze se igrači koji su nosili dres katalonskog kluba od 1899. godine do danas, a posljednja su upisana imena Sergija Busquetsa, Gerarda Piquea i Jordija Albe.

U Barceloni su oklijevali s takvim potezom i čekali pravomoćnu presudu za Alvesa, a kada je osuđen na četiri i pol godine, nisu imali izbora nego da ga kao osuđenika izbace s popisa legendi. Dani Alves je status legendarnog nogometaša Barcelone zaslužio sa svojih 408 utakmica u dresu Blaugrane u osam i pol sezona koje je odigrao za ovaj klub.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!