NaslovnicaVijestiBARCELONA ZEZNULA REALA: Za pojačanje iz Bundeslige nude 120 milijuna eura +...

BARCELONA ZEZNULA REALA: Za pojačanje iz Bundeslige nude 120 milijuna eura + Ivana Rakitića!

Barceloni je pružena prilika da pobijedi žestokog rivala Real Madrida u utrci za potpis engleskog mladića Jadon Sanchoa iz Borussije Dortmund.

BARCELONA ZEZNULA REALA

Sancho je posljednjih 12 mjeseci bio apsolutno sjajan, s tim što je 19-godišnjak postigao 16 golova i 23 asistencije na svim natjecanjima od početka 2018/19 sezone.

Forma ovog mladića je zainteresirala neke od najvećih klubova u svijetu, a dva se španjolska diva bore za njegov potpis, Barcelona i Real Madrid.

Prema izvješću, Dortmund je katalonskoj ekipi ponudio Sanchov potpis u zamjenu za Ivana Rakitića i naknadu od 120 milijuna eura, što je razuman dogovori, koji, nekako nije uvjerio Barcu, sa dva kluba koja će vjerojatno pregovarati i u siječnju za mogući transfer čuda od djeteta.

Barcelona – Valencia: Katalonci traže osvetu zbog poraza u Kupu Kralja – gosti iz Valencije ostali bez menadžera!

S obzirom na to da je Rakitić u 30-im godinama, u kombinaciji sa činjenicom da Barci zaista trebaju pojačanja u napadu, pogotovo zbog dubine momčadi.

Barca ima dosta u napadu nakon što su tu Dembele, Messi, Suarez, Griezmann i Perez, međutim, kada se jedan od njih ozlijedi, onda su zaista u velikim problemima, baš kao što je to bio slučaj sa Messijem i Suarezom ove sezone, zbog toga im treba dubina u momčadi, a Jadon Sancho je odličan za tu ulogu.

Čini se da sada imaju savršenu priliku da ga potpišu, ako je vjerovati izvješćima Don Balona.


 

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!