NaslovnicaVijestiBarcelonina mlada zvijezda na udaru kritika: Desetka na leđima je uvreda za...

Barcelonina mlada zvijezda na udaru kritika: Desetka na leđima je uvreda za nogomet

Nekadašnji argentinski vratar, a danas jedan od voditelja gledane španjolske nogometne emisije El Chiringuito de Jugones, Jorge D’Alessandro jedan je od onih koji ne obožavaju Barceloninog igrača Ansu Fatija.

D’Alessandro je bio posebno kritičan prema Fatiju nakon nedavne pobjede Barcelone rezultatom 1:0 u derbiju protiv Atletico Madrida.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Njegova jedina zasluga je što nosi broj 10. To je uvreda za nogomet. Zašto? Zato što su taj broj nosili Pele, Maradona, Modrić… Broj 10 je za bogove”, rekao je D’Alessandro.

Fati je nekoć bio najavljivan kao najveći talent koji je izašao iz La Masije u posljednjih nekoliko godina, a za Barcelonu je debitirao 2019. kao 16-godišnjak.

Do sada je za Barcelonu odigrao 81 utakmicu uz učinak od 23 pogotka i devet asistencija, no trener Xavi mu ne daje veliku minutažu te su sve češće priče o njegovom mogućem odlasku iz kluba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!