NaslovnicaVijestiBarry: Još ne namjeravam završiti karijeru

Barry: Još ne namjeravam završiti karijeru

Nogometaš Evertona Gareth Barry rekao je danas da još ne namjerava završiti karijeru.

završiti

Barry je za 18 godina odigrao 611 prvenstvenu utakmicu i nedostaje mu 21 da izjednači rekord Ryana Giggsa po broju utakmica u Premier ligi. On je igrao za Aston Villu i Manchester City, odakle je prije tri godine prešao u Everton. Ugovor s liverpulskim klubom ističe mu za godinu dana.

Barry je rekao da je u pojedinim trenucima razmišljao treba li završiti karijeru.

“Nekada je teško. Psihički prolaziš kroz težak period kada ekipa ne pobjeđuje i pomisliš: ‘Da li bi i dalje trebao igram ovdje, da li da prekinem’? Ali, nastavio sam igrati. Dugo sam razgovarao s prijateljima koji su završili karijeru , a prije toga sa starijim igračima i jednu stvar su mi svi rekli – igraj dok možeš “, rekao je Barry za Sky.

Barry je naveo da igrači uvijek moraju se trude da zadrže pozitivan stav i da će inače pasti u formi, pogotovo kako godine prolaze.

“Znaš da će tvoja uloga biti sve manja kada dođeš u određene godine, ali nastaviš. Ja sada kao i kada sam imao 17 godina, dajem 100 posto na treninzima i ako trebam treneru izaći ću na teren i pokušati obaviti svoj posao”, dodao je tridesetpetogodišnji fudbaler sredine terena.

Nakon 18 kola Everton je sedmi na tablici u Premier ligi, a Barry je rekao da je važno strpljenje.

“Mislim da svi moraju biti malo strpljiviji ove sezone. Novi trener, novi vlasnik. Treneru treba vrijeme procijeniti sve, ekipu i igrače. Treba svima pružiti šansu. Siguran sam i da novi vlasnik želi postići dobre rezultate s Evertonom”, rekao je Barry.

Barry je 12 godina nastupao za reprezentaciju Engleske, odigrao je 53 utakmica i postigao tri gola.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!