NaslovnicaVijestiBartomeu jasan: Nećemo moći da dovedemo njih dvojicu!

Bartomeu jasan: Nećemo moći da dovedemo njih dvojicu!

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu istakao je da klub nije u mogućnosti da realizuje velike transfere, te da od dolaska Lautara Martineza i Neymara u katalonsku prijestolnicu najvjerovatnije neće biti ništa.

O prelasku Lautara na Camp Nou govori se mjesecima, a Barcelona je bila otpočela pregovore sa Interom.

“Pričali smo prethodnih nekoliko tjedana, ali su pregovori obustavljeni. Trenutna situacija nam ne dozvoljava da ostvarimo velike transfere”, rekao je Bartomeu.

Kada je reč o povratku Neymara iz Paris Saint-Germaina, prvi čovjek katalonskog kluba ističe da je u ovom trenutku to nemoguće.

“PSG ne želi da ga proda, što je i normalno jer je on jedan od najboljih nogometaša na svijetu. Prošlog ljeta smo uradili sve kako bismo ga vratili, sada to nećemo ni pokušati. Klub je izgubio skoro 200 miliona eura od ožujka do lipnja. Moraćemo ponovo da razmotrimo plan potrošnje, da se prilagodimo”, dodao je Bartomeu.

Barcelona će u uzvratnom duelu osmine finala Lige prvaka u subotu 8. kolovoza dočekati Napoli na Camp Nou, pred praznim tribinama. Prva utakmica na San Paolu završena je rezultatom 1:1.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!