NaslovnicaVijestiBartomeu potvrdio: "Sreo sam se sa Neymarom, razgovarali smo..."

Bartomeu potvrdio: “Sreo sam se sa Neymarom, razgovarali smo…”

Nagađanja oko mogućeg povratka Neymara u vrste Barcelone stalna su u europskim medijima. Konkretnije nego ikada prije, predsjednik Barcelone je govorio o mogućem povratku Brazilca u klub.

NEYMAR ZAHTIJEVAO

Predsjednik Barcelone, Josep Maria Bartomeu, priznaje da se sastao i razgovarao s Neymarom, ali negira mogućnost da se Brazilac vrati na Nou Camp.

U Monzi ne može igrati svako: Berlusconi postavio uslove ko sve može igrati u njegovoj novoj ekipi

Neymar je 2017. godine, za rekordnih 222 milijuna eura, otišao u Paris St. Germain, a Brazilac je od tada stalna meta medija. Kako su nekoliko puta veći svjetski mediji prenosili, Neymar je zasićen igranja u Francuskoj, gdje nema pravu konkurenciju te ne bi imao ništa protiv povratka u Barcelonu.

“Razgovarao sam s Neymar, susreli smo se nekoliko puta, ali njegovi agenti mi nikada nisu rekli da se želi vratiti”, priznaje Bartomeu.

“Nitko me nije nazvao i pričao sa mnom o tome. Neymar ima ugovor s Paris St. Germainom, tamo mu je tek druga sezona i teško je zamisliti da bi ga oni uopšte htjeli prodati isto kao što ni mi nismo željeli “, rekao je predsjednik Barcelone.

“Klub je krenuo drugim putem s Dembeleom i Coutinhom koji su se odlično uklopili. Oni su dvije najveće investicije u povijesti Barcelone te klub stoji 100% iza njih” rekao je Bartomeu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!