NaslovnicaVijestiBARTOMEU SE OGLASIO: Evo što je predsjednik Barcelone rekao o mogućem dolasku...

BARTOMEU SE OGLASIO: Evo što je predsjednik Barcelone rekao o mogućem dolasku Paula Pogbe!

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu dao je jako zanimljiv odgovor na pitanje novinara da li će u zimskom prelaznom roku pokušati dovesti zvijezdu Manchester Uniteda Paula Pogbu.

Bartomeu odbio negirati dolazak Pogbe

Francuski reprezentativac se tokom proteklog ljeta često povezivao sa mogućim odlaskom na Camp Nou, ali do transfera ipak nije došlo.

[su_bet365_koeficijenti]

Odnos između njega i Josea Mourinha u posljednjih nekoliko tjedana se znatno pogoršao, nakon što je Portugalac javno priznao kako Pogba više nije drugi kapiten tima, te da više nikad to neće biti sve dok je on trener tima.

Na pitanje novinara da li postoji mogućnost da 25-godišnjak dođe na Camp Nou već u zimskom prelaznom roku, Bartomeu je rekao: “Čitam te špekulacije, ne samo vezane za Pogbu, već i za brojne druge igrače. Mnogi klubovi ne žele prodavati svoje igrače. Kada čujem od agenata da je određeni igrač na tržištu, ne govorim ovo za Pogbu, već generalno, pozovem direktore kluba i pitam da li je istina da žele prodati tog igrača. Obično odgovore ‘Nema šanse, on nije na prodaju’ i tu bude kraj priče.”

Ovo je već drugi put u protekla dva mjeseca da Bartomeu odbija negirati špekulacije o dolasku veznjaka, nakon što je pred kraj ljetnog prelaznog roka rekao: “Vidjet ćemo koji igrači bi mogli doći. Fokusirani smo na ligu, tako da je najbolje da pitate Abidala, Planesa ili Pepa Seguru o mogućim pojačanjima. Preostalo je još vremena da se dogovore transferi.”

Defanzivac Barcelone Gerard Pique, koji je igrao za Manchester United u vrijeme kada je Pogba trenirao u akademiji ‘Crvenih vragova’, također je nedavno priznao kako bi volio vidjeti Francuza u dresu Blaugrane: “Ne znam što se događa u Manchester Unitedu, niti kakav je odnos između Pogbe i Mourinha. On je jako dobar igrač, ali je igrač Manchester Uniteda i vidjet ćemo u budućnosti hoće li se nešto dogoditi. Bili bismo sretni ukoliko bi došao, ali Manchester United je njegov klub i imat će zadnju riječ.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!