NaslovnicaVijestiBarzagli: "Timovi se pamte po trofejima, a ne lijepoj igri."

Barzagli: “Timovi se pamte po trofejima, a ne lijepoj igri.”

Andrea Barzagli, do kraja sezone napunit će 37 godina, ali i dalje čini dio Juventusove granitne obrane koja osvaja naslove kao na traci. Ovoj Juventusovoj generaciji još nije pošlo za rukom da osvoji Ligu prvaka, ali u Italiji ima nema ravnih i čini se da će i ove godine uzeti naslov prvaka Italije iako je Napoli igra sjajno…

Momčad iz Napulja igra možda i najbolji nogomet u svojoj povijesti. U 27 odigranih kola imaju 22 pobjede, 3 remija i 2 poraza. To je 85% mogućih osvojenih bodova, ali ni to nije dovoljno da se skine s trona ‘Staru damu’. Momčad iz Torina ima 1 bod manje, ali i utakmicu manje i ponovno su favoriti za naslov. No, obje će se momčadi dobro oznojiti kako bi do kraja prvenstva osvojili što više bodova i da bi slavili naslov prvaka Italije.

Andrea Barzagli uvjeren je kako je Juve iskusnija momčad od Napolija i kako će njihovo iskustvo biti presudno u toj utrci za naslov u Italiji. Svi pričaju u tome kako Napoli igra najbolji i najljepši nogomet u Italiji, ali to baš i ne dira Barzaglia i društvo iz Torina.

[su_bonus]

“Timovi se pamet po osvojenim trofejima, a ne po lijepoj igri. Mi nikada nećemo moći igrati kao što igra Napoli, ali ni oni nikada neće moći igrati kao mi. Jednostavno smo drugačije momčadi, gajimo drugačije nogometne stilove i drugačiji smo i u fizičkom smislu.”

“Ono što je bitno je igrati svoju igru i osvajati trofeje. Na kraju dana samo se to broji. Povijesne knjige će pamtiti trofeje i ostat će upamćeni oni koji su osvajali. Da se pamte samo oni koji igraju lijep nogomet svi bi išli u Barcelonu ili Ajax, ali to nije slučaj. Mi imamo svoj stil nogomet i dok smo uspješni s njim, nema potreba za promjenama.”

[su_no1forfootball]

Andrea Barzagli na taj način bocnuo je i svog glavnog konkurenta u prvenstvu, ali i momčad Tottenhama koja također igra prekrasan nogomet, ali trofeja ni na vidiku. Svaka čast na dobroj igri, ali to nije dovoljno pa koliko god to netko pokušavao opravdati.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!