NaslovnicaVijestiBayern kvari planove Barceloni: Salihamidžić stupio u kontakt sa sjajnim veznim igračem

Bayern kvari planove Barceloni: Salihamidžić stupio u kontakt sa sjajnim veznim igračem

Zimski transfer rok uveliko je započeo, barem što se tiče glasina i medijskih tračeva. Jedna od zadnjih i možda najzanimljivijih glasina dolazi iz Njemačke. Bavarski velikan ekipa Bayerna pokušava pokvariti planove Barceloni te im ukrasti veznjaka PSG-a.

Adrien Rabiot je barem kako se činilo, već postigao sporazum o preseljenju u Barcelonu. Francuz će moći otići bez naknade, nakon završetka sezone, što, dakako, ekipi PSG-a nije najdraža opcija. Sada se u cijelu priču uključila i ekipa Bayerna, koja bi mogla biti u prednosti nad Kataloncima s obzirom da su Rabiota spremni dovesti već do kraja mjeseca.

NEVJEROVATNO: Evo koliko će Real Madrid morati platiti Manchester Unitedu ukoliko dovedu Mourinha!

RMC Sport izvještava da su Bavarci spremni već do kraja mjeseca u klub dovesti francuskog veznjaka za što bi morali platiti određen iznos a rezrevni plan je da igrača dovedu nakon što mu istekne ugovor.

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić stupio je u kontakt s PSG-om i predstavnicima francuskog reprezentativca, pa će biti zanimljivo vidjeti pravac u kojem će se odvijati sva priča.

Ukoliko Bayern bude spreman da Rabiota dovede na zimu, nema sumnje kako će iz ŠSG-a svim silama nagovoriti ili možda čak i prisliti Rabiota da prihvati ponudu iz Munchena a ne onu iz Barcelona, koja želi dovesti igrača isključivo po isteku ugovora.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!