NaslovnicaVijestiBayern Munich u Premier ligi pronašao zamjenu za Lewandowskog

Bayern Munich u Premier ligi pronašao zamjenu za Lewandowskog

Bayern Munich u Premier ligi pronašao zamjenu za Lewandowskog. Nekoliko klubova u svjetskom nogometu zahtijeva savršenstvo na način na koji to Bayern Munich radi.

Bayern Munich u Premier ligi

Bavarski divovi osvojili su devet trofeja, uključujući i naslov Lige prvaka u posljednjih pet sezona, ali neke stvari na Allianz Areni nisu baš uredu.

Jupp Heynckes je četvrti put u menadžerskoj karijeri u Munchenu, nakon što su njegovi nadređeni otpustili Carlo Ancelottija nakon 11 utakmica u novoj sezoni.

Talijan je u Bundesligi osvojio samo četiri boda prije otkaza, iako je nezadovoljstvo među starijim igračima sigurno utjecalo na njegovu sudbinu.

[su_no1forfootball]

Bayern je ostvario šest pobjeda u nizu na svim natjecanjima, otkada je Heynckes započeo svoju karijeru u Bayernu sa remijem protiv Herthe (2-2), što ih je postavilo na prvo mjesto sa tri boda ispred Borussije Dortmund.

No, uprkos tome što su se vratili na pobjedničke puteve i vrh Bundeslige, njemačka ekipa ima potencijalno značajan problem koji se zove Robert Lewandowski.

Poljski napadač je smrtonosan kao i obično ove sezone sa 14 postignutih golova u 16 nastupa, uključujući deset u samo 830 minuta u njemačkoj top ligi.

Ozljeda bedra

Međutim, odmah nakon što je Bayern poveo protiv Leipziga sa 2-0 kod kuće prošlog vikenda, Lewandowski se požalio na ozljedu bedra, što je izazvalo veliku zabrinutost.

29-godišnjak je od tada naveo da su velika opterećenja uzrok njegove ozljede i čini se da će klub sada tražiti igrača iz Premier lige koji će biti njegova zamjena.

[su_bonus]

Prije nego što su se u utorak navečer suočili sa Celticom, Bayernov sportski direktor Hasan Salihamidžić je izjavio za Sky Germany da klub želi kupiti prikladnu zamjenu za njihovu zvijezdu. Zamjenu koja bi uskočila kada se dese ovakve stvari.

“To mora biti netko tko će poboljšati momčad, ali da ipak zna da je Lewandowski prvi izbor.”

Prema istom izvoru se navodi da bi Bayern mogao ponovo pokrenuti svoj interes za Alexis Sancheza, jer njegov ugovor u Arsenalu uskoro ističe.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!