NaslovnicaVijestiBayern poručio zvijezdama da se sele na klupu sljedeće sezone!

Bayern poručio zvijezdama da se sele na klupu sljedeće sezone!

Bayern iz Munchena je poručio svojim zvijezdama da se sele na klupu sljedeće sezone, odnosno da će imati znatno manju minutažu, pošto imaju u planu podmlađivanje momčadi.

Bayern je rešio da podmladi momčad od ljeta, a “žrtve” tog ambicioznog projekta biće nogometaši koji su u posljednjem desetljeću mnogo dali klubu iz Munchena.

Prema pisanju Kickera njemački velikan je pripremio nove jednogodišnje ugovore za Francka Riberyja i Arjena Robbena. Iskusnim asovima već je objašnjeno da ih očekuje sporedna uloga u timu s obzirom na plan Bayerna da okosnice tima za narednu sezonu budu Serge Gnabry i Kingsley Coman.

[su_no1forfootball]

Početkom sezone 2007/08.Ribery je prešao iz francuskog Marseilla u Bayern za 25 milijuna €. U Bayernu se pokazao kao vrhunski igrač, naročito je poznat u tandemu upravo sa Robbenom. Zajedno su poznatiji pod nazivom “Robbery”.

Sezona 2012/13 je bilo osobito plodonosna, kada je sa Bayernom osvojio trostruku krunu, a 2013. godine je proglašen igračem godine. Iste godine osvajaju i Uefin Superkup, u kojemu je također bio jedan od važnijih igrača te postigao pogodak.

Transfer glasine: Liverpool dovodi igrača Uniteda, Real kvari planove Barceloni, Juve troši 150 miliona na veznjaka

Evo kome je Heynckes uputio poseban pozdrav nakon osvajanja Bundeslige

Robben je u Bayern stigao krajem kolovoza 2009, također za 25 milijuna eura, koliko je Bayern platio njegovom tadašnjem klubu Real Madridu. U Bayernu je dobio dres sa brojem 10, a sa Bavarcima je osvojio naslov Bundeslige u 7 navrata, te Ligu prvaka i europski Superkup.

2010. je izabran za nogometaša godine u Njemačkoj, našavši se tako u odabranom društvu nogometaša koji nisu iz Njemačke, a osvajali su ovu nagradu (Ailton, Ribery, Grafite, De Bruyne).

Za Bayern je odigrao 286 utakmica u svim natjecanjima, postigavši 138 golova, uz 97 asistencija. Poznat je kao jedan od najboljih krilnih igrača na svijetu, izrazito lijevonog, sa svojim karakterističnim prodorom sa desnog boka i ulaskom ka unutra, namiještajući se na ubitačnu lijevicu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!