NaslovnicaVijestiBayern za već plaćen transfer nudi dodatni novac!

Bayern za već plaćen transfer nudi dodatni novac!

Bayern je ponovno zaigrizao za transfer igrača, koji je već osiguran za njih od sljedeće sezone. Oni su spremni platiti dodatni novac ako igrač odmah dođe u klub.

Benjamin Pavard u Bayern možda neće doći tek nakon završetka sezone. Njemački mediji izvještavaju da u Bayernu već sada žele dovesti Francuza, iako su već dogovorili transfer prvog jula jer tada klub iz Munchena može aktivirati igračevu klauzulu za otkup od 40 miliona eura.

Transfer glasine: Perišić do kraja mjeseca napušta Inter, Isco ima tri velike ponude, Atleticu propao veliki transfer

U njemačkom prvaku žele svjetskog prvaka tako snažno da su spremni platiti ekipi Stuttgarta ako igrač odluči da u ekipu dođe odmah, a ne tek na kraju sezone. Bavarci su spremni podržati svoju namjeru s dodatnih deset milijuna eura, pišu novine Bild, tako da bi ukupna vrijednost transfera na kraju mogla doseći čak 45 milijuna eura.

Na potezu je Stuttgart ali kada su ovolike svote novca u pitanju odluku nije teđko donijeti. Pavard je sa Francuskom postao svjetski prvak a da bi završio u Bayernu on je odbio ponude Reala i Barcelone.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!