NaslovnicaVijestiBERBATOV PORUČIO MOURINHU: Evo koju zvijezdu bi trebao dovesti u Manchester United...

BERBATOV PORUČIO MOURINHU: Evo koju zvijezdu bi trebao dovesti u Manchester United ove zime!

Legendarni bivši napadač Manchester Uniteda Dimitar Berbatov poslao je poruku svom bivšem klubu, te Josu Mourinhu kako bi u predstojećem zimskom prelaznom roku trebali dovesti centralnog defanzivca Leicester Cityja Harryja Maguirea.

Manchester United želi Maguirea

‘Crveni vragovi’ su se prošlog ljeta dosta povezivali sa dovođenjem 25-godišnjaka, ali se engleski reprezentativac ipak odlučio za ostanak u Licester Cityju, koji je za njega navodno tražio preko 80 miliona eura.

Mourinho je očajnički želio da klub dovede novog igrača na poziciji centralnog defanzivca, ali to se nije dogodilo, te su jako loše krenuli u novu sezonu i već za vodećim Liverpoolom zaostaju čak 16 bodova. 26 primljenih golova na najbolji način pokazuje koliko imaju lošu obranu ove sezone, a Berbatov smatra kako bi se to znatno popravilo kada bi doveli Maguirea.

On je u intervjuu za BT Sport rekao: “Ukoliko imate priliku da dovedete nekog, onda morate paziti da dovedete onoga tko će se integrirati s timom. Ukoliko je to netko tko dolazi iz strane lige, bit će mu teže nego nekome tko dolazi iz engleskog kluba. Ukoliko kupujete entralnog defanzivca, također trebate razmišljati i o tome tko će mu biti partner na toj poziciji, jer možete dovesti stvarno dobrog igrača, ali ukoliko ne uspostavi dobar odnos sa suigračem to će samo stvoriti novi problem.”

Zatim je nastavio: “Mislim da je Manchester Unitedu potreban netko u obrani tko je dobar sa loptom u nogama i tko ne puca pod pritiskom, kada protivnička ekipa napada. Treba im netko tko će ostati miran, te sposoban da proslijedi loptu do veznog reda. Jako me je impresionirao Harry Maguire na Svjetskom prvenstvu jer je bio jako miran na lopti, a to volim kod defanzivaca, jer od toga korist ima cijeli tim.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!