NaslovnicaVijestiBERNARDO SILVA OTVORIO DUŠU: Otkrio koji mu je bio najteži trenutak u...

BERNARDO SILVA OTVORIO DUŠU: Otkrio koji mu je bio najteži trenutak u životu, te kako ga je Guardiola nagovorio na dolazak u City!

Zvijezda Manchester Cityja i portugalski reprezentativac Bernardo Silva napisao je vrlo dirljivu kolumnu za The Players Tribune, u kojoj je otkrio mnoge stvari iz svoje karijere.

Bernardo Silva otvorio dušu

Između ostalog, otkrio je kako mu je najteži trenutak u životu bilo propuštanje Europskog prvenstva prije dvije godine, a također je i otkrio kako ga je Pep Guardiola nagovorio na dolazak na Etihad prošlog ljeta.

Napisao je: “Moja sreća nije mogla biti gora. Igrao sam sa reprezentacijom u kvalifikacijama, ali sam se povrijedio igrajući za Monaco u posljednjoj utakmici u sezoni, upravo prije početka Europskog prvenstva. To je vjerovatno bio najteži trenutak u mom životu, bio je gorak osjećaj gledati kako Portugal napreduje na prvenstvu. U trenutku kada su stigli do finala, ja sam već bio nazad u Monacu na pripremama za novu sezonu. Kada smo pobijedili u finalu, nisam mogao vjerovati. Osvajanje te titule je bilo fantastično postignuće za malu zemlju poput naše.”

[su_games]

Sjajni playmaker je također priznao kako je prilika da zaigra pod vodstvom Pepa Guardiole bila ključna prilikom donošenja odluke o dolasku u Manchester City: “Trenutak koji neću nikad zaboraviti dogodio se 2017. godine, kada je Monaco igrao u Ligi prvaka protiv Manchester Cityja na Etihadu. Bila je to luda utakmica, koja je završila rezultatom 5-3. Kad sam krenuo dati intervjue u tunelu, naletio sam na Guardiolu. Nisam mislio ni da će me pogledati, ali se zaustavio, pružio mi ruku i rekao mi kako sam odigrao odličnu utakmicu. Razgovarali smo malo, i to je bilo nevjerovatno za mene, s obzirom da sam mu se oduvijek divio zbog načina na koji njegovi timovi igraju. Taj način igre mi u potpunosti odgovara.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!