NaslovnicaVijestiBernardo Silva poručio bivšem suigraču da mu se pridruži u Manchester Cityju

Bernardo Silva poručio bivšem suigraču da mu se pridruži u Manchester Cityju

Novo pojačanje Manchester Cityja Bernardo Silva poručio je svom bivšem suigraču Kylianu Mbappeu da mu se pridruži u novom klubu.

Bernardo Silva poručio bivšem suigraču da mu se pridruži

Nakon nevjerovatne prošle sezone u dresu Monaca, u kojoj je postigao 24 gola u svim takmičenjima i pomogao timu da osvoji titulu prvaka države i tako prekine dominaciju Paris Saint Germaina, Mbappe se našao na radaru mnogih europskih velikana ovog ljeta.

Iako je nastupio u prve dvije utakmice ‘Kneževa’ u novoj sezoni, špekulacije o odlasku 18-godišnjaka u klubove kao što su Real Madrid, PSG i Manchester City ne prestaju, a Monaco navodno za njega traži čak 160 miliona eura.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Njegov bivši suigrač, koji je ovog ljeta stigao na Etihad stadion, Bernardo Silva pozvao je mladog Francuza da uradi istu stvar.

“Nisam pričao s Mbappeom, ali on je također dobar igrač”, rekao je portugalski reprezentativac.

“Volio bih da dođe ovdje. Nikad se ne zna, na klubu je da odluči da li će ga dovesti. On može biti superzvijezda, zapravo mislim da je već superzvijezda.”

“On je sjajan igrač s kojim volim igrati jer je inteligentan i zna se kretati na terenu. Savršeno je imati nekog poput njega u timu ako ste igrač veznog reda, jer je vrlo brz, vrlo pametan i ima dobru završnicu. Ludost je kad pomislim da ima samo 18 ili 19 godina. Vrlo brzo može postati najbolji na svijetu.”

[su_no1forfootball]

[su_bonus]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!