NaslovnicaVijestiBernardo Silva u Barceloni ili PSG-u?

Bernardo Silva u Barceloni ili PSG-u?

Pep Guardiola potvrdio je da neće stajati na putu Bernardu Silvi ako želi napustiti Manchester City i pridružiti se Barceloni.

Portugalski veznjak ima trogodišnji ugovor sa Cityjem, već neko vrijeme povezuje ga se s Barcelonom, a transfer bi mogao biti vrijedan oko 95 milijuna eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Trener Barce nije skrivao koliko je oduševljen Silvinim kvalitetama.

“A tko ne bi volio Bernarda u svom timu? Ili Haalanda? Ili De Bruynea? Bernardo Silva vrhunski čuva loptu, donosi prave odluke u sekundi… Sjajan je. Međutim, znate situaciju. Sve ovisi o Cityju. Nema pomaka po tom pitanju u ovom trenutku”, rekao je Xavi.

Iz Guardioline izjave da se zaključiti da su “Građani” spremni pustiti Portugalca pod određenim uvjetima.

“On je naš igrač. Želimo ga ovdje jer nam je važan. Sad kad sam to rekao, reći ću i da ne želim da itko ovdje bude nesretan. Ne bih želio da ode, on je sjajan nogometaš, ali i sjajna osoba. On je jedan od najboljih s kojima sam radio, najbolji je igrač u svakom natjecanju. Ako ponuda stigne i Bernardo ode, imat ćemo nekoliko dana da reagiramo na tržištu. A to nije lako. Ali Bernardu se jako sviđa Barcelona.”

U međuvremenu, “L’Equipe” je u današnjem izdanju objavio informaciju da ni PSG ne odustaje od Silve. Navodno je Manchesteru poslao novu službenu ponudu od čak 70 milijuna eura!

Bernardo Silva igra za City od 2017. godine. Za momčad je odigrao 254 utakmice uz 49 golova i 51 asistenciju te je s ekipom četiri puta bio osvajač Premier lige.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!