NaslovnicaVijestiBernd Leno otkrio zanimljiv razlog zbog kojeg je izabrao broj 19 u...

Bernd Leno otkrio zanimljiv razlog zbog kojeg je izabrao broj 19 u Arsenalu, a ne broj 1!

Ranije ovog ljeta potvrđen je dolazak zvijezde Bayer Leverkusena Bernda Lene u Arsenal za cifru od 25 miliona eura.

Leno stigao u Arsenal

Mnogi navijači kluba smatraju kako će on biti prvi izbor na golmanskoj poziciji sljedeće sezone, gdje će zamijeniti Petra Čecha. Ipak, uprkos tome, on je odbio preuzeti broj jedan na dresu od strane češkog reprezentativca, a razlog je jako zanimljiv.

[su_bingo]

Danas su iz kluba potvrdili kako će Leno nositi broj 19 na dresu jer taj broj ima poseban značaj za njemačkog reprezentativca. Naime, on je imao 19 godina kada je debitovao za svoj bivši klub Bayer Leverkusen. Posljednji igrači ‘Topnika’ koji su prije njega nosili taj broj na dresu su Santi Cazorla, te Jack Wilshere i Gilberto Silva. Ipak, Leno će morati sačekati još neko vrijeme da se oslobodi dres sa brojem jedan, s obzirom da je Čech priznao kako ne namjerava otići iz londonskog kluba. 36-godišnjak je napravio nekoliko katastrofalnih grešaka prošle sezone, te bio direktan krivac za nekoliko primljenih golova, ali, uprkos tome, planira ostati i boriti se za mjesto u početnih jedanaest.

Novi trener kluba Unai Emery je u klub doveo još i defanzivca Juventusa Stephana Lichtsteinera, koji je stigao besplatno, a u narednih nekoliko dana trebala bi doći još dva pojačanja. Riječ je o veznjacima Lucasu Torreiri i Matteu Guendouziju, koji su prema pisanju engleskih medija danas imali liječnički pregled u klubu iz sjevernog Londona.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!