NaslovnicaVijestiBilić frustriran nakon remija i sporne odluke: Šta želite da ja sad...

Bilić frustriran nakon remija i sporne odluke: Šta želite da ja sad uradim?!

West Bromwich i Chelsea podijelili su bodove u vrlo uzbudljivom duelu na Hawthornsu (3:3), u kojem su domaći bili nadomak pobjede, a do 55. minuta imali su vođstvo od tri gola prednosti, da bi Bluesi u samoj završnici ipak stigli do podviga i vrijednog boda.

Chelsea je u sudačkoj nadoknadi osvojio bod protiv West Bromwich, i to nakon zaostatka od tri gola, ali kontroverze izaziva moguće igranje rukom Kaija Havertza koje je prethodilo golu Abrahama. VAR je tek nakratko provjeravao situaciju ocijenivši da je sve bilo po pravilima. Slaven Bilić, menadžer WBA, nije skrivao frustracije ovom odlukom.

“Ne izgleda kao ruka, a možda i je ruka…” rekao je Bilić i nastavio: “Ali što želite da ja sad uradim? Da kažem ono što želim i da me onda opet kazne? Nije problem što će me kazniti, ali ja imam igrače koji su s jedne strane zadovoljni, a s druge strane deprimirani jer su njima oduzeta dva boda. Ne znam kako je moguće kad oni provjeravaju…”

“U kojem trenutku taj frajer kaže da nije ruka? Očito je da je ruka… Mene zanima to, tko je od njih rekao, pauza – nije ruka. To je nemoguće. Tamo, u svlačionici, sjede ljudi koji su učinili sve što je trebalo za pobjedu, koji su se sjajno branili i kojima je VAR na ovakav način uzeo dva boda. Meni je to neshvatljivo”, dodao je Bilić.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!