NaslovnicaVijestiBilić upozorio Liverpool i poslao poruku Jurgen Kloppu

Bilić upozorio Liverpool i poslao poruku Jurgen Kloppu

Bilić upozorio Liverpool i poslao poruku Jurgen Kloppu. West Hamov hrvatski menadžer ne misli da će se Redsima posrećiti i drugi put, ako nastave igrati sa mladim igračima u FA kupu. Slaven Bilić je upozorio Liverpoola i rekao im da je njegova ekipa gladna pobjede i napredovanja u FA kupu.

Bilić upozorio Liverpool

Bilić je rekao da je Jurgen Klopp napravio skoro fatalnu grešku u kupu, kada je startna postava računala Benteke-a i još deset nepoznatih mladih igrača za treći krug protiv Exeter Cityja – koji je završio 2-2 u prvom susretu, a zatim 3-0 u drugom za Liverpool.

Hrvatski menadžer je rekao da neće biti zabavno ukoliko Jurgen bude igrao kao protiv Exeter Cityja.

“Da ne vjerujem da možemo proći onda bi stavio djecu u igru”, rekao je Bilić.

“U redu, imamo zaista veliku utakmicu protiv Aston Ville u utorak, ali ja stvarno vjerujem da imamo šansu da ih nokautiramo.”

“Mi to želimo, gladni smo pobjede, imamo dobar tim, u dobroj smo formi, bili smo prilično konzistentni cijele sezone i naravno, vrlo smo optimistični.”

[su_bet365_live_koeficijenti][su_bet365_tennis_live_stream][/su_bet365_live_koeficijenti]

Bilić je već pobijedio Liverpoola sa West Hamom, 2. januara rezultatom od 2-0. Sada Bilić želi da istakne Jurgen Kloppu da ne igra sa istim timom kao protiv Exeter Cityja i da očekuje jaču momčad na terenu u današnjem susretu.

“Ne očekujem mnogo igrača koji su igrali 120 minuta u utorak”, dodao je Slaven.

“Ali, mi smo spremni da se suočimo sa njihovom najboljom ekipom. Oni još uvijek imaju veliki tim i igrače kao što su Nathaniel Clyne, koji će sigurno igrati, imaju Benteke-a, imaju Joe Allena i Jordan Ibe-a.

“Tako da mislim da neće igrati sa istim timom kao protiv Exeter Cityja – to neće biti Benteke plus djeca.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!