NaslovnicaVijestiBio blizu potpisa za Barcelonu, a onda je dogovorio suradnju s Bayerom

Bio blizu potpisa za Barcelonu, a onda je dogovorio suradnju s Bayerom

Njemački mediji objavili su vijest da će Alejandro Grimaldo stići u Bayer Leverkusen na kraju tekuće sezone. Grimalda se jedno vrijeme povezivalo s Barcelonom, čak je bio blizu potpisa za Katalonce, a onda se dogodio preokret i na kraju će završiti u Bayeru.

U Bayer će doći kao slobodan igrač, s obzirom da mu ugovor s Benficom, za koju trenutno igra, ističe 30. lipnja.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Simon Rolfes, sportski direktor Bayera, također je dao izjavu povodom njegovog dolaska u njemački klub.

“On je brz i vješt bek koji je taktički vrlo raznovrstan. Prijetnja je ispred gola i ima puno iskustva i kvalitete. Sretni smo što smo uspjeli uvjeriti Alejandra u naš dugoročni i ambiciozni projekt”, rekao je Rolfes.

Grimaldo je član Benfice od 2016. godine, a ove je sezone, gledajući sva natjecanja, za portugalskog velikana odigrao 52 utakmice. Postigao je sedam golova i upisao 12 asistencija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!