NaslovnicaVijestiBivša zvijezda Barce mora platiti kaznu od preko pola milijuna eura zbog...

Bivša zvijezda Barce mora platiti kaznu od preko pola milijuna eura zbog prevare

Bivši turski reprezentativac Arda Turan (37) je završio svoju bogatu karijeru u rujnu prošle godine, nakon što je nastupao za renomirane klubove poput Galatasaraya, Manisasporea, Atletico Madrida, Barcelone i Basaksehira. Najuspješnije godine proveo je u španjolskim velikanima, s kojima je osvojio deset trofeja, te je dodao tri naslova s Galatasarayem. Unatoč tome što je zaradio milijune tijekom karijere, Turan je sada suočen s ozbiljnim financijskim izazovima.

Barcelonin kazneni sud je osudio Turana zbog optužbi za utaju poreza španjolske porezne uprave tijekom 2015. i 2016. godine. Turanu je izrečena uvjetna kazna od godinu i pol dana zatvora, uz zahtjev da plati kaznu od 617.773 eura u šest rata kako bi izbjegao izdržavanje zatvorske kazne.

Također, Turan je obvezan da u razdoblju od dvije godine ne počini nikakvo kazneno djelo koje bi moglo rezultirati izvršenjem zatvorske kazne. Prema navodima tužiteljstva, Turan je 2021. godine navodno prevario državu za više od 800.000 eura, a većina tih optužbi je sada potvrđena sudskim postupkom.

Prije nekoliko godina, Turan je također doživio gubitak znatne količine novca. Tada je javno optužio Secila Erzana, direktora podružnice banke sa sjedištem u Istanbulu, tvrdeći da ga je prevario. Izjavio je: “Rekao mi je: ‘Tko god uloži u ovaj fond, zaradit će.’ Uložio sam više od 13 milijuna eura. Sav moj novac i trud, sve što sam godinama gradio, odjednom je nestalo. Uništena je moja ušteđevina. Žao mi je, ovo me potpuno iscrpilo.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!