NaslovnicaVijestiBIVŠA ZVIJEZDA BARCELONE PRIZNALA: Neću se nikad vratiti, tamo mi je bilo...

BIVŠA ZVIJEZDA BARCELONE PRIZNALA: Neću se nikad vratiti, tamo mi je bilo užasno!

Bivši igrač Barcelone i trenutni član premierligaša Watforda Gerard Deulofeu priznao je kako nema namjeru vratiti se na Camp Nou u budućnosti, te dodao kako se u Premier ligi osjeća kao kod kuće.

Deulofeu ne želi u Barcelonu

24-godišnjak je prošao kroz Barceloninu slavnu školu nogometa La Masiju, prije nego što je išao na posudbe u Everton i Sevillu. U katalonski klub se vratio prošle godine za 12 miliona eura, ali je nakon samo šest mjeseci ponovo otišao u Premier ligu, odnosno u Watford, gdje i sada igra.

[su_bet365_koeficijenti]

On je u intervjuu za Offside Rule Exclusives rekao: “Period u Barceloni je bio težak. Dok sam bio mlađi, to je bilo užasno. Svaki dan u medijima ste mogli čuti kako ste ‘novi Messi’, a to nije dobro za mlade igrače. Ja sam bivši igrač Barcelone, ali možda je moj stil igre sličniji onima koje preferiraju Real Madrid ili Manchester City. Nisam odlučio ostati u klubu jer je jako teško igrati tamo, a ponekad nisam dobijao ni priliku, niti imao povjerenje ljudi u klubu. Međutim, sada sam u Watfordu, još uvijek sam mlad, a trener je zahtijevan. Uvijek pokušava izvući najbolje iz mene, što je dobro.”

Zatim je potvrdio kako se ne planira vraćati na Camp Nou: “Rekao sam da se neću vratiti u Barcelonu. Pokušao sam dva puta, i ukoliko nije uspjelo oba puta, ne želim pokušavati i treći put. U Barceloni sam bio od svoje devet godine, ali ponekad izgubite nadu. Najbolji nogomet sam igrao u Premier ligi i u Watfordu imaju povjerenje u mene.”

Od povratka u Premier ligu u januaru prošle godine, Deulofeu je ukupno u dresu Watforda odigrao 11 utakmica, postigao dva gola i podijelio jednu asistenciju, od čega je četiri utakmice odigrao ove sezone. Njegov tim se trenutno nalazi na osmom mjestu, sa 19 osvojenih bodova nakon 11 odigranih kola.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!