NaslovnicaVijestiBIVŠI AGENT TALIJANSKE ZVIJEZDE OTKRIVA: "Barcelona je nudila 100 milijuna eura za...

BIVŠI AGENT TALIJANSKE ZVIJEZDE OTKRIVA: “Barcelona je nudila 100 milijuna eura za njega u 2017. godini.”

Prema pisanju Get French Football Newsa, bivši agent Marca Verrattija senzacionalno je otkrio da je Barcelona ponudila 100 milijuna eura za veznjaka u 2017. godini.

BIVŠI AGENT

Donato Di Campli, bivši agent zvijezde PSG-a, Marca Verrattija, otkrio je da su prvaci La Lige, Barcelona, ponudili 100 milijuna eura za njegovog klijenta još 2017. godine.

Da li bi Barcelona bila najdominanznija sila u Europi da su osigurali potpis Verrattija prije dvije godine?

“Ponuda je bila nevjerojatna: 100 milijuna eura. Ali Marco, on je bio omiljeni igrač vlasnika i onaj kojeg je najviše volio. Rasprava stoga nije bila moguća.”

“Bartomeu (predsjednik Barcelone) nazvao je Nassera (Al Khelaifija – predsjednika PSG-a) da se dogovore o tom transferu, ali ovaj čak nije ni odgovorio. Ni iz ljubaznosti. Sigurno je to Marco loše prihvatio.”

Neki navijači PSG-a mogu se iznenaditi kada saznaju da je vezni igrač najdraži igrač vlasnika kluba, s obzirom na to kakve zvijezde u napadu imaju francuski giganti.

Verratti je u više navrata na velikoj pozornici pokazao da je jedan od najtalentiranijih veznjaka na svijetu.

Definitivno bi odgovorao stilu Barcelone. Verratti je često raspoređen kao plejmejker, a bio bi savršen nasljednik Sergio Busquetsa.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!