NaslovnicaVijestiBivši igrač Barcelone ima bogatstvo od 250 milijuna eura, a sada nitko...

Bivši igrač Barcelone ima bogatstvo od 250 milijuna eura, a sada nitko ne zna gdje je nestao

Martin Braithwaite, danski nogometaš, odlučio je prekinuti svoju igračku suradnju s Espanyolom, momčadi koja je ovog proljeća ispala iz La Lige. Jučer je ovaj ofenzivac samovoljno napustio kamp u Marbelli, pokupivši svoje stvari. Od tog trenutka, čelnici španjolskog kluba ga ne mogu pronaći.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Danski igrač pokušava iznuditi prekid ugovora koji je važeći do ljeta 2025. godine, a španjolski mediji navode kako postoji mogućnost da prekine i svoju nogometnu karijeru.

Braithwaite je prešao u Espanyol iz Barcelone, gdje je igrao od veljače 2020. do rujna 2022. Tijekom svoje karijere, nastupao je i za Esbjerg, Toulouse, Bordeaux, Middlesbrough i Leganes, te je jedan od najbogatijih nogometaša na svijetu.

Prema Forbesu, njegova tvrtka procijenjena je na vrijednost od preko 250 milijuna eura. S jednim članom obitelji osnovao je tvrtku, a bave se nekretninama u SAD-u, ali i u svijetu.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!