NaslovnicaVijestiBivši igrač Chelseaja: Neobično je bilo vidjeti Drogbu, Terryja i Lamparda u...

Bivši igrač Chelseaja: Neobično je bilo vidjeti Drogbu, Terryja i Lamparda u suzama

Bivši igrač Chelseaja otkrio je kako je čitav tim Bluesa emotivno podnio rastanak sa Joseom Mourinhom 2007. godine.

Nekadašnji vezni nogometaš Chelseaja Steve Sidwell izjavio da je su svi u ekipi iz Londona bili šokirani kada je Jose Mourinho 2007. napustio klub sa Stamford Birdgea.

Portugalac je u prvom mandatu tri sezone proveo na klupi Bluesa, i sa Chelseajem je osvojio po dva naslova Premier lige (2005, 2006) i Liga kupa (2005, 2007), FA kup (2007) i Community Shield (2005).

“Tog dana vozio sam suprugu na aerodrom i čuo vijest na radiju,” prisjetio se Sidwell.

“Pomislio sam: ‘Jao … to je sve. Šta će se sada dogoditi?’ Svi smo bili pozvani na sastanak. Bila je neobična situacija kada je Jose došao da se pozdravimo. Bilo je tako tiho, kao da je neko umro. Neočekivano je bilo vidjeti tako snažne momke kao što su Drogba, Lampard i Terry koji samo sjede i plaču. I ja sam bio uzrujan.”

Mourinho se u Chelsea vratio 2013. i na Stamford Bridgeu je bio do 2015. U drugom mandatu osvojio je Premier ligu i Liga Kup 2015. godine.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!