NaslovnicaVijestiBivši igrač Liverpoola na emotivnoj press konferenciji objavio da se povlači iz...

Bivši igrač Liverpoola na emotivnoj press konferenciji objavio da se povlači iz nogometa zbog problema sa srcem

Bivši nogometaš Liverpoola Lucas Leiva rasplakao se nakon što je objavio da se povlači iz nogometa zbog zdravstvenih problema.

Iskusni 36-godišnjak bio je prisiljen objesiti kopačke o klin nakon što mu je dijagnosticirano srčano oboljenje, a rutinske pretrage krajem prošle godine otkrile su problem.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Brazilski veznjak je u prosincu bio prisiljen privremeno prestati igrati za Gremio nakon testova, a sada je u emotivnoj izjavi potvrdio da definitivno odlazi u mirovinu.

“Prvo bih želio zahvaliti Gremiju za svu podršku u ova tri mjeseca. Danas objavljujem da se povlačim. Bio je to težak period, mislim da je ovo prvi put da plačem zbog ovog slučaja. Ali mogu samo da vam zahvalim. Završavam gdje bih želio, a ne kako bih želio. Imao sam dosta nade da će se situacija preokrenuti, ali nije. Zdravlje mi je na prvom mjestu”, rekao je Leiva.

Leiva se vratio u Gremio prošlog lipnja nakon petogodišnjeg boravka u Italiji u Laziju. Prvobitno je 2007. godine otišao iz Gremija u Liverpool, gdje je odigrao 346 utakmica za Redse tijekom deset godina. Osvojio je Liga kup s Liverpoolom 2012. i pomogao Laziju da osvoji Kup Italije 2019.

Leiva je 23 puta nastupio za Brazil i predstavljao je svoju zemlju na Olimpijskim igrama 2008. godine.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!