NaslovnicaVijestiBivši menadžer Marca Verrattija: U PSG-u su igrači kao u zatvoru

Bivši menadžer Marca Verrattija: U PSG-u su igrači kao u zatvoru

“U PSG-u su igrači kao u zatvoru, non-stop ucjenjuju nogometaše”, rekao je za Relevo bivši menadžer Marca Verrattija, Donato di Campli.

Di Campli više nego itko drugi poznaje metode Parižana da zadrže svoje nogometaše jer je to okusio u nekoliko navrata kada je igrač izrazio želju da prijeđe u Barcelonu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Na kraju je Verratti napustio menadžera i okrenuo se radu s drugim ljudima iako ga je Di Campli doveo u PSG iz Pescare 2012. godine. Njegov pokušaj prodaje talijanskog reprezentativca Barceloni nije bio uspješan jer je, kako je on izjavio, njegov klijent bio zabrinut za svoju budućnost.

“PSG se uvijek ponaša ucjenjivački. Odlučili smo otići u Barcelonu, što im se nije svidjelo. Al Khelaifi mi je čak rekao da će me Verratti napustiti, ako pokušam nastaviti raditi na transferu Talijana u Barcelonu, što se na kraju i dogodilo. Siguran sam da se Marco prestrašio, iako to neće priznati, ali to je istina”, dodao je talijanski agent zbog čije se izjave Verratti ispričao javnosti i PSG-u te se “predao” Minu Raioli koji je tada imao veliku povezanost s Parižanima.

“Od prvog dana kad je stigao u klub bio je kao u zatvoru. Ako idete protiv njih, oni to shvaćaju previše osobno. Moje iskustvo s njima je katastrofalno. Oni samo razmišljaju o novcu, to je klub koji nema dušu. Nisu nas pustili jer je Nasser Al Khelaifi mislio da se sve može kupiti i da s velikim novcem može osvojiti svijet, no pokazalo se da nije tako”, završio je svoju ispovijest Di Camplio.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!