NaslovnicaVijestiBivši veliki talenat Barcelone ozbiljno optužio Xavija: Izdao me kao prijatelja

Bivši veliki talenat Barcelone ozbiljno optužio Xavija: Izdao me kao prijatelja

Bivši nogometaš Barcelone Riqui Puig dao je intervju za katalonski Sport o svom vremenu provedenom u ovom klubu te je posebno istaknuo Xavija Hernandeza, tvrdeći da ga trener nije želio u timu. Puig je važio za jednog od najvećih talenata poznate Barcelonine nogometne škole La Masije, a veliko iznenađenje bio je njegov odlazak u MLS gdje trenutno igra za momčad Los Angeles Galaxy.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ipak, kaže da mu nije bilo ugodno u Barceloni, ni na terenu ni izvan njega.

“Trener me pozvao i odmah sam znao da će mi njihov stil igre odgovarati. U Barceloni mi nije bilo ugodno ni na terenu ni izvan njega, bilo je mnogo stvari koje mi se nisu sviđale. Istina, nogomet je drugačiji u Španjolskoj nego u SAD-u, jer u Španjolskoj igraju najbolji igrači svijeta”, rekao je Puig, a zatim iskreno priznao: “Ali sviđa mi se ovdje. Jako sam sretan zbog odluke da napustim Barcelonu i dođem u MLS.”

Nakon toga ispričao je i razlog zašto je napustio Barcelonu, a glavni krivac je Xavi Hernandez.

“Na kraju sezone rekao mi je da ne računa na mene. Predsjednik je ipak vidio budućnost u meni, želio je da ostanem u klubu, ali nisam želio biti tamo gdje me trener ne želi. Povrijedilo me kad mi Xavi nije dao da treniram prvih nekoliko tjedana. Imao sam ugovor i morao sam raditi kao član kluba. Smetalo me što mi nije dopušteno trenirati. Brzo sam počeo tražiti novi klub, pa mi je odlazak na drugi kraj svijeta dobro došao,” objašnjava Puig.

Nakon toga je izjavio da su njegova obitelj i Xavijeva obitelj imali dobar odnos, no da ga je ovaj proslavljeni veznjak i sadašnji trener Barcelone povrijedio kao igrača i kao prijatelja.

“Moja i Xavijeva obitelj bile su u dobrim odnosima. Ali on me povrijedio i kao igrača i kao prijatelja. Ponekad se dogodi da ne uspiješ pod vodstvom trenera, ali jako me smetalo što nisam smio trenirati na početku priprema”, rekao je ovaj veznjak.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!