NaslovnicaVijestiBizarna greška: Luca Zidane umislio da je slavni otac

Bizarna greška: Luca Zidane umislio da je slavni otac

Bizarna greška Luce Zidanea. Njegov otac je bio jedan od najvažnijih prirodno nadarenih nogometaša koji su igrali ovu lijepu igru, ali Luca Zidane bi se možda trebao držati ove uloge golmana, samo sa manje driblanja u budućnosti.

Bizarna greška

Zinedine Zidaneov 18-godišnji sin je bio na dužnosti za Real Madrid protiv Borussije Dortmund u UEFA-inoj ligi za mlade igrače u utorak, ali ako ste mislili da posjeduje očev očaravajući talenat za driblanje, onda ste grdno pogriješili, nakon što je odbacio sve sumnje nakon utakmice protiv Dortmunda.

Nakon što je primio loptu natrag, a Dortmundov napadač Jonas Arweiler izvršio pritisak, Zidane Junior je pokušao da pronađe put izvan opasnosti, ali to mu se obilo od glavu i napravio je sigurno najveću grešku do sada u svom nastupu za mladu ekipu Real Madrida.

[su_euro_soccer_bonus]

Sramotno, Los Blancosov vratar je pokušao prelacati napadača, koji je lagano oduzeo loptu i postigao gol. Na kraju su pobijedili sa 5:2 i ova greška ih nije koštala bodova.

To nije prva greška koju je Luca napravio ove godine, ali sigurno je najveća do sada, nakon što je napravio još jednu grešku tijekom utakmice U19 protiv PSG-a još u travnju.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Zizouov sin, koji je predstavljao Francusku na U17 razini, spremao se blokirati udarac izbliza tijekom UEFA lige za mlade u polufinalu, ali se bizarno okrenuo u posljednjem trenutku, nakon čega je lopta prošla pored njega.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!