NaslovnicaVijestiBIZARNA SITUACIJA PRED SUSRET SA SHAKHTAROM: Pogledajte što se dogodilo na konferenciji...

BIZARNA SITUACIJA PRED SUSRET SA SHAKHTAROM: Pogledajte što se dogodilo na konferenciji za novinare prije večerašnjeg susreta!

Nogometaši zagrebačkog Dinama će večeras igrati protiv Shakhtara u okviru trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

BIZARNA SITUACIJA

Dinamo Zagreb je u prva dva kola ostvario jednu pobjedu i jedan poraz, što je prilično dobar rezultat, s obzirom na to da su igrali protiv jačih timova na papiru, gdje su pobijedili Atalantu sa visokih 4-0 u prvoj utakmici, dok su izgubili sa pristojnih 2-0 na Etihadu.

Igrači Dinamo Zagreba su jučer otputovali u Ukrajinu, a prije treninga su održali konferenciju za novinare. Na konferenciji se pojavio Nenad Bjelica naravno, kao i defanzivni igrač Emir Dilaver.

Shakhtar – Dinamo Zagreb: Zagrepčani u Ukrajinu idu oslabljeni!

Na ovoj konferenciji za novinare je bila prevoditeljica koja nije znala tko je to došao sa Nenad Bjelicom, pa je zatim rekla: “Izvolite, sada možete postavljati pitanja treneru Bjelici i …kako se ono zove?”, pitala je ukrajinska prevoditeljica, jer zaista nije znala o kome se radi, ali je naravno trener Dinama uskočio u pomoć i otkrio da se radi o Emir Dilaveru.

Jedna vrlo bizarna situacija i prilično nespremna prevoditeljica za ovu novinarsku konferenciju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!