NaslovnicaVijestiBJELICA POLUDIO NA KONFERENCIJI ZA NOVINARE: Prevoditeljica nije razumjela pitanje pa je...

BJELICA POLUDIO NA KONFERENCIJI ZA NOVINARE: Prevoditeljica nije razumjela pitanje pa je trener Dinama sasjekao razgovor!

Nakon nevjerojatne utakmice na Maksimiru u Ligi prvaka protiv Shakhtara, Nenad Bjelica je definitivno poludio, jer je njegov Dinamo vodio 3-1 do 93. minute, nakon čega su do 98. primili dva gola.

BJELICA POLUDIO

U 93. minuti gol postiže Moraes, a zatim Tete u osmoj minuti nadoknade za 3-3 i to iz penala zbog VAR-a.

Trener Dinamo Zagreba je izgubio živce, jer je smatrao da se VAR mogao i ranije koristiti u korist Dinama, ali to nije učinjeno.

“Uvijek govorim da je VAR s*anje! On ubija emociju i igru. To je cirkus. Pogledajte koliko to cirkus pravi u Engleskoj. U Italijij je još veći. I dalje se tumačenje spornih situacija svodi na interpretaciju. Čemu onda to? Ukinite VAR!”, rekao je Bjelica nakon utakmice.

Bilo je prilično ludo i na konferenciji za novinare gdje se Bjelica nije mogao smiriti. Prevoditeljica nije razumjela pitanje iz novinarske publike, te je zamolila dotičnog novinara da ponovi to pitanje, ali je trener Dinama bio brz i sasjekao je taj razgovor.

“Ma nije uopšte bitno, gospođo! VAR je cirkus. Prevedite im to!”, iznervirano je naglasio Bjelica.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!