NaslovnicaVijestiBOLJI OD NEYMARA: Navijači Liverpoola slave najbolje pojačanje u povijesti kluba

BOLJI OD NEYMARA: Navijači Liverpoola slave najbolje pojačanje u povijesti kluba

Navijači Liverpoola na Anfieldu ostaju bez riječi, zaista više ne znaju kako bi opisivali Mohameda Salaha. Egipćanin je jednostavno senzacionalan ove sezone.

BOLJI OD NEYMARA

Nakon što se na ljeto preselio na Anfield iz Rima, pošteno je reći da su očekivanja bila visoka. Bio je u dobroj formi i u Italiji, a onda su Redsi potrošili neke male novce, u odnosu na današnje tržište, kako bi ga doveli.

Međutim, nitko nije mogao očekivati ono što je slijedilo. Očekivanja su možda bila velika, ali ne toliko kao što to Egipćanin u ovom trenutku pokazuje. Zaista je bio nezaustavljiv ove sezone, jer već ima 24 gola u ligi u ovom trenutku. To je zaista nevjerojatan rekord za napadača, a kamoli za krilnog igrača kao što je Salah.

Već pomalo postaje i ikona na Anfieldu, a možemo reći da su i oni koji nisu navijači Liverpoola pomalo impresionirani njegovom formom.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ovog mjeseca je dobio i nagradu, gdje je Liverpool na svojoj Twitter stranici objavio da je Egipćanin imenovan za PFA igrača mjeseca za veljaču.

Naravno, to je i zaslužio. Bio je redovan u prvom sastavu Liverpoola tijekom cijelog mjeseca, a imao je i niz fantastičnih nastupa.

Salah je već prije Liverpoola i Rome igrao u Chelseaju, gdje se nije najbolje snašao ili mu nisu dali toliko slobode kao što je to uradio Jurgen Klopp na Anfieldu.

No, sada se Chelsea sigurno kaje zbog odluke da puste Salaha, dok je Liverpool to iskoristio na svaki mogući način. Prije svega, doveli su ga prije nego što je Neymar otišao u PSG i time povećao cijene igrača na tržištu.

[su_bonus]

Jurgen Klopp je zaista pogodio sa ovim transferom u svakom pogledu. Naveli smo jednu dobru stvari, a to je što ga Liverpool zaista nije platio mnogo u poređenju na današnje cijene na tržištu transfera.

Nakon samo pola sezone, Salah vrijedi troduplo više od cijene koju je Liverpool platio za njega. Zaista svaka čast Jurgen Kloppu na ovome, sada je još više prirastao srcu navijača Liverpoola, koji su već počeli govoriti da je Salah čak bolji i od Neymara.

Nisam siguran da li je bolji, ali je sigurno dostigao veliki nivo otkako je došao u Liverpool.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!