NaslovnicaVijestiBOMBA IZ SERIJE A: Guardiola na kraju sezone preuzima talijanskog velikana!

BOMBA IZ SERIJE A: Guardiola na kraju sezone preuzima talijanskog velikana!

Prema pisanju talijanskih medija, trener Manchester Cityja pristao je preuzeti klupu Juventusa na kraju sezone, a ovu informaciju je objavio novinar koji je prvi otkrio dolazak Cristiana Ronalda u Juventus prošlog ljeta.

Guardiola odlazi u Juventus

Španjolski stručnjak je nedavno, nakon što je Jose Mourinho dobio otkaz na klupi Manchester Uniteda, izjavio kako je teško ostati u bilo kojem klubu duže vrijeme i sačuvati podršku tima.

Zbog toga je i sam ostao četiri godine u Barci, dok je Bayern Munchen napustio nakon samo tri sezone. Trenutno je u trećoj sezoni na Etihadu i, iako je situacija u timu trenutno sjajna, mnogi se pitaju koliko će još ostati u klubu.

Prema špekulacijama iz Italije, to neće potrajati još dugo. Naime, talijanski novinar Luigi Guelpa, čovjek koji je prvi otkrio kako će Cristiano Ronaldo otići u Juventus, objavio je informaciju kako će Guardiola stići u Torino na kraju sezone.

On je napisao: “Saznao sam kako je Pep Guardiola već postigao usmeni dogovor sa ‘Starom damom’, a riječ je o četverogodišnjem ugovoru. Ovo sam saznao od iste osobe koja mi je rekla kako Ronaldo ide u Juventus.”

Guardiola je prošle godine potpisao novi ugovor sa ‘Građanima’, po kojem će ostati u klubu do ljeta 2021. godine. Trenutni trener Juventusa Massimiliano Allegri se u posljednje vrijeme povezuje sa odlaskom iz kluba, ali je prije nekoliko dana negirao te špekulacije. S druge strane, španjolski novinar Guillem Balague je izjavio kako od odlaska Guardiole u Italiju neće biti ništa, čak i da je postigao usmeni ugovor.

Najnovije vijesti

Bellingham i Zidane preporučili istog igrača Real Madridu

0
Uoči ljetnog prijelaznog roka, Jude Bellingham i Zinedine Zidane navodno su preporučili istog igrača Real Madridu. Prošlog ljeta, Bellingham je odbio ponude Liverpoola, Manchester...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!