NaslovnicaVijestiBorba za Ligu prvaka u Bundesligi dodatno se zakomplicirala...

Borba za Ligu prvaka u Bundesligi dodatno se zakomplicirala…

Danas se u Bundesligi igralo 31. kolo, u Njemačkoj je situacija takva da se borba za Ligu prvaka vodi od drugog do sedmog mjesta. Drugi je Schalke i njihovo je mjesto u Ligi prvaka najrealnije, dok je Niko Kovač i njegov Eintracht na sedmoj poziciji i oni gube utrku za mjesto u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju.

U 31. kolu njemačke Bundeslige danas su se sastali Eintracht i Hertha gdje je Niko Kovač, budući trener Bayern Munchena, izgubio na domaćem terenu rezultatom 0-3 od Herthe. Klub iz Frankfurta tako je pao na sedmu poziciju i Liga prvaka im sada bježi 5 bodova, a još ih u sljedećem kolu očekuje Bayern u Munchenu. Od velike koristi bilo bi kada bi mu budući klub ”pustio tri boda” jer u suprotnom Kovač gubi svaku bitku za Ligu prvaka, a vjerojatno i za Europa ligu.

[su_live_koeficijenti]

Danas su se također sastali i Borussia Dortmund i Bayern Leverkusen, bio je to derbi koji bi i jednima i drugima uvelike pomogao u njihovom glavnom cilju, a to je da izbore mjesto u Ligi prvaka. Obje ekipe u derbi su ušle sa 51 bodom, a Dortmund je na kraju slavio rezultatom 4-0. Sada je situacija takva da Dortmund ima 54 boda, Leverkusen 51, Hoffenheim 49, a Leipzig 47.

Hoffenheim i Leipzig također su danas igrali međusobno, a Nagelsmannov Hoffenheim slavio je kod Leipziga u gostima rezultatom 2-5 i tako se približio četvrtoplasiranom Leverkusenu i san o Ligi prvaka i dalje je živ. Zaista je priprema luda završnica Bundeslige ove sezone, a najnapetnije bit će gledati kako će igrati četvrtoplasirani Leverkusen i petoplasirani Hoffenheim koji su trenutno na dva boda, a bore za mjesto koje im garantira igranje u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju.

[su_champions_league]

Do kraja Bundeslige ostala su još samo tri kola: Hoffenheim igra protiv Hannovera, Stuttgarta, a zadnje kolo protiv Borussije Dortmund, dok će Leverkusen Stuttgarta, Werdera i Hannovera. Slična je to situacija kao u Italiji gdje se za mjesto u Ligi prvaka bore Roma, Lazio i Inter, a u zadnjem kolu Lazio i Inter igraju međusobno.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!