NaslovnicaVijestiBorussia dovela sjajnu zamjenu za Haalanda za 35 milijuna eura

Borussia dovela sjajnu zamjenu za Haalanda za 35 milijuna eura

Napadač Ajaxa Sébastien Haller postat će novi igrač Borussije Dortmund i doći će u klub kao zamjena za Erlinga Haalanda, koji je karijeru nastavio u Manchester Cityju.

Borussia će platiti Ajaxu 35 milijuna eura odštete za usluge napadača, a klub i igrač već su dogovorili sve osobne uvjete i preostaje samo da se transfer službeno potvrdi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Borussiji je ovo šesto pojačanje u ovom prijelaznom roku, a prije Hallera su u svoje redove doveli Schlotterbecka, Sulea, Adeyemija, Braafa i Ozcana pa nema sumnje da će biti vrlo motivirani i spremni za ulazak u novu sezonu.

Haller je započeo karijeru u dresu Auxerrea, nakon čega je igrao za Utrecht, Eintracht i West Ham.

West Ham ga je 2019. platio 45 milijuna eura, ali se nije dobro pokazao u Premiershipu pa je 8. siječnja 2021. potpisao za Ajax u transferu vrijednom 22,5 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!