NaslovnicaVijestiBoxing day: Kladionice izgubile novce, kladioničari trljaju ruke

Boxing day: Kladionice izgubile novce, kladioničari trljaju ruke

Boxing day, najpopularnije kolo u Premier ligi je prošlo baš onako kako su svi kladioničari i očekivali. Kladionice su izgubile mnogo novca u ponedjeljak kada se igralo osam utakmica.

Boxing day

Naime, Boxing day je bilo izuzetno realno kolo što se tiče rezultata, baš je sve prošlo onako kako su kladioničari i priželjkivali. Najpopularnije kolo i dan koji je neradni u Velikoj Britaniji, učinio je da kladionice prime ogromne uloge i oklade, a zatim na kraju i velike isplate u većini kladionica u Engleskoj.

Mnogo novca je izgubljeno, što nije dobro za kladionice širom Velike Britanije, ali kladioničari trljaju ruke i čekaju naredno kolo u kojem će pokušati da ponovo podignu velike isplate.

[su_euro_soccer_bonus]

Boxing day je kao što smo i rekli prošao vrlo predvidljivo, gdje su favoriti Arsenal, Chelsea, Manchester United i City pobijedili i odnijeli po tri boda, neki mnogo lakše nego drugi. Chelsea, City i United su pobijedili mnogo lakše nego Arsenal, koji je u posljednjim minutama susreta postigao pogodak koji im je donio tri boda. Tačnije Giroud je donio velike novce za kladioničare, koji su većinom igrali na favorite.

Rezultati 18. kola Premier lige:

  • Watford 1-1 Crystal Palace
  • Burnley 1-0 Middlesbrough
  • Manchester United 3-1 Sunderland
  • Leicester City 0-2 Everton
  • Arsenal 1-0 West Bromwich Albion
  • Chelsea 3-0 Bournemouth
  • Swansea City 1-4 West Ham United
  • Hull City 0-3 Manchester City

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Da li će kladionice širom Engleske uspjeti nadoknaditi ovaj ogroman gubitak u narednom kolu? Teško je reći, ali sigurno je da ćemo okušati svoju sreću i možda dobiti velike novce kao i za Boxing day. Ukoliko želite da znate što smo mi odigrali i što ćemo tek odigrati u narednom kolu, možete nam se pridružiti na našem forumu na gumb ispod i početi dizati velike novce sa nama.

REGISTRIRAJ SE NA FORUM!
Izdvojili smo vam nekoliko dobitaka koji su se dogodili u ponedjeljak, uvjerite se i sami.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!