NaslovnicaVijestiBraithwaite ne želi napustiti Barcelonu, klub je već odredio odštetu

Braithwaite ne želi napustiti Barcelonu, klub je već odredio odštetu

U veljači 2020. Martin Braithwaite prešao je iz Leganesa u Barcelonu za 18 milijuna eura. Stigao je vanredno, nakon prijelaznog roka, zbog ozljeda Suareza i Dembelea, a ugovor je potpisao do ljeta 2024. godine.

No, nije se pokazao kao adekvatna zamjena, niti je vremenom popravio dojam. U 57 nastupa zabio je samo 10 golova, uz pet asistencija.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iako je prošlu sezonu startao odlično, s dva pogotka i asistencijom protiv Real Sociedada te tri susreta u prvoj postavi, ozljeda koljena ga je na duže vrijeme udaljila s terena, a potom je izgubio status prvotimca. Xavi je davno poručio 31-godišnjem Dancu da ne računa na njega i da mu je bolje da potraži neki drugi klub kako bi bio u formi za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Međutim, Braithwaiteu se ne žuri napustiti Nou Camp.

Iako je među najslabije plaćenim igračima prve momčadi s 4 milijuna eura godišnje, smatra da je ostanak u Barceloni prava stvar za njegovu karijeru i vjeruje da se može izboriti za minutažu. Novac mu svakako nije primarna briga jer sa stricem ima tvrtku za nekretnine u Sjedinjenim Američkim Državama čija se vrijednost procjenjuje na 250 milijuna dolara.

Stoga se Dancu ne žuri s odlaskom, ali ni Barceloni potraga za kupcem ne ide baš najbolje. Katalonci inzistiraju na odšteti od oko 8 milijuna eura – ne žele ga pustiti kao slobodnog igrača. Navodno su u pregovorima s dva kluba iz Premier lige, a ranije su se kao zainteresirani spominjali Brighton i West Ham.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!